mandag, november 20

Ferdig fundament.





Det er nokon som arbeider. Desse bilda vart tekne tirsdag 14. november. Mandag 20. eller tirsdag 21. kjem elementa, slik at reisinga av bygget kan ta til.

9 kommentarer:

Drusa og dei sa...

Interessant å fylgja med på bygginga og kjekt å sjå frå Tromsø! Kjenner eg er glad i Nord- Norge og Tromsø. Har lyst å ta ein tur att, kanskje neste år?!

Anonym sa...

JA, dere er hjertelig velkomne til tromsø.. koselig det.. Vi er gla for alle som vil komme på besøk...

Anonym sa...

Dette ser jo riktig bra ut..

Anonym sa...

Kven er rarael?

Anonym sa...

Dette blir kjekt. Vi gleder oss og fryder oss over nybyget på fjellheim. Kom på julemess på lørdag. Da skal jeg synge i koret..

Anonym sa...

Eg kan diverre ikkje kjenna at eg er glad i nord-noreg, men kanskje eg kan verta det? Fremmedgård sa at 40% av elevane vert att i Tromsø. Er eg ein av dei? Har universitetet i Tromsø musikklinje? Avgjerande spurning..!

Drusa og dei sa...

Til islandur vil eg seia at du heilt sikkert kan verta glad i Nord Norge. Eg var der i ungdommen to år og det var då eg vart glad i landsdelen og folket, ikkje minst!

Anonym sa...

Til islandur.
Ja de har noe med musikk. Er ikke helt sikker på hva. Men kan du ikke skjekke det opp på nettet. Og jeg er sikker på at du vil bli kjempe gla i nord norge. Det har jeg blitt.Håper du kommer.

Anonym sa...

Det er musikkkonservatorie her i byen. Se for eksempel her:
http://www.hitos.no/studietilbud/afk/

Følgere