mandag, desember 8

Siste dag...

Da var siste dag i Japan kommet...Skikkelig merkelig følelse. De første dagene gikk tida så seint, og følte at jeg hadde vært her i en evighet etter 5 dager. Men nå har tida bare forsvunnet rett ut!

Men men...

Vi dro fra Matsue til morran i dag, og var i Kobe i halv ett tida. Klokka to dro vi på byen med tidligere nevnte Jorunn, og i lag med hun traska vi rundt i mange av de mindre kjente, men dog mer interessante gatene i Kobe by - og endte til slutt på en indisk restaurant. Sterk, men veldig god mat!

Dagens sammentreff var da dumpa på et par andre nordmenn i handlegata i sentrum av Kobe. "Hvor er dere fra?" spurte jeg - "Big i Grimstad" var svaret - og dermed var det gjort. Så det endte med at vi var sammen med dem resten av kvelden - ned til havna i Kobe - rundt på kjøpesentre - osv. Skulle hilse så masse til alle på Fjellheim som kjenner noen på BiG, da spesielt til sygna-gjengen:-) Og til Solgunn og John André kommer en spesiell hilsen fra Kristian Alfsvåg.

Nå sitter jeg å skriver de siste linjene i bloggen.
Beklager at disse siste postene ble noe hastverksarbeid, men fikk rett og slett ikke gjort det i Matsue, så da ble det slik. Skal se om jeg får finpusset litt på det, og lagt ut noen bilder også.

Da gjenstår det bare å takke for alle som har lest, alle som har husket på oss og bedt for oss mens vi har vært her ute. Det har vært helt fantastisk, og vi er utrolig takknemlige for den gjestfriheten vi har blitt møtt med.

TUSEN TAKK

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Takk for besøket! Ser at du har jobba i natt, ja.

Du er vel tilbake i Norge før du les dette. Berre eit par ting frå engelsklæraren:
Det heiter "Bible Club" og stor "I" i "I like..." osv.
Gler meg til å sjå fleire bilete, også.

Du må helse til Fjellheim og oppfordre folket til å be for desse ungdommane de har møtt. Studentarbeidet er vel eigentleg Fjellhaug sitt prosjekt, men be for oss kan de vel gjere.
ARIGATO GOZAIMASU!

Tarjei sa...

Hehe...den engelsken er bare å beklage. Gikk litt fort i svingene:-) Skal rette på det når jeg legger inn bilder senere.
Nå er vi kommet til Helsinki, og flyet videre går om én time.

Vi skal be!

Sayonara!

Følgere